ABZALON FIRFOD

Val f- 11 e. Sunny Boy - Schwadroneur
Äg: Christer o Evelyn Andersson
Abzalon är tävlad med placeringar tom msvb och utbildas nu mot högre klasser.

TIDIGARE HÄSTAR

AMBER

Sto f- 02 e. Prestige VDL - Master
Äg: Maria o Peter Andersson, Evelyn Andersson
Amber är min nuvarande tävlingshäst. En bestämd dam med åsikter om det mesta men älskar att jobba på dressyrbanan. Hon är tävlad med placeringar tom Msv A, startad PSG. Har nu debuterat Intermediaire I på 64%. 
 
 

FAGOTT

Val f- 92 e.Wildvogelxx - Nepal
Äg Evelyn Andersson
Fagott är numera pensionär på gården. Han startade sin karriär som framgångsrik fälltävlanshäst. Därefter skolade han om sig till dressyrhäst och vi har tagit placeringar tom Intermediaire I.

 

CRUISING

Val f- 11 e. Highcruiser - Master
Äg Evelyn Andersson
Köptes som ettåring  från uppfödarna Maria o Peter Andersson i Tidaholm. Cruising är utbildad och tävlad tom Intermediaire I. Han trivs tyvärr inte med livet som resande tävlingshäst och är därför pensionerad från tävlandet. Han utbildar nu istället elever hemma på gården och trivs utmärkt med att vara läromästare. Vill man rida lektion men saknar egen häst går det att hyra Cruising.
 

HALLODRI FIRFOD

Val f-11 OLD e.Sunny Boy - Godot 
Äg Anneli o Evelyn Andersson
Hallodri är inriden sommaren 2015. Han är en häst med mycket bra temerament och är välbalanserad och ridbar. Man får alltid en bra ridkänsla när man rider på Hallodri. Han är tävlad med placeringar tom msvb och utbildas nu mot högre klasser.