AMBER

Sto f- 02 e. Prestige VDL - Master
Äg: Maria o Peter Andersson, Evelyn Andersson
Amber är min nuvarande tävlingshäst. En bestämd dam med åsikter om det mesta men älskar att jobba på dressyrbanan. Hon är tävlad med placeringar tom Msv A, startad PSG. Har nu debuterat Intermediaire I på 64%. 
 
 

ABZALON FIRFOD

Val f- 11 e. Sunny Boy - Schwadroneur
Äg: Christer o Evelyn Andersson
 

TIDIGARE HÄSTAR

FAGOTT

Val f- 92 e.Wildvogelxx - Nepal
Äg Evelyn Andersson
Fagott är numera pensionär på gården. Han startade sin karriär som framgångsrik fälltävlanshäst. Därefter skolade han om sig till dressyrhäst och vi har tagit placeringar tom Intermediaire I.

 

FELICE

Sto f-08 e. First Wish - Warsteiner.
Äg: Christina o Ove Karlsson, Evelyn Andersson
Felice är ett mycket postivt och samarbetsvilligt sto med stor utstrålning. Hon är mjuk och känslig att rida och ger en fantastisk ridkänsla! Mkt goda grundgångarter, hon visades med poängen  9878877 på kvalitetsbedömningen. Utbildad Msv B.
Startad LA på 63,8%.

CRUISING

Val f- 11 e. Highcruiser - Master
Äg Evelyn Andersson
Cruising är Ambers lillebror och förhoppningsvis stallets framtida stjärna! Köptes som ettåring  från uppfödarna Maria o Peter Andersson i Tidaholm.

 

HALLODRI FIRFOD

Val f-11 OLD e.Sunny Boy - Godot 
Äg Anneli o Evelyn Andersson
Hallodri är inriden sommaren 2015. Han är en häst med mycket bra temerament och är välbalanserad och ridbar. Man får alltid en bra ridkänsla när man rider på Hallodri. Hans mormors mor Hera är helsyster med hingsten Hohenstein.