Söker ni ny dressyrhäst? På EA Dressyrstall har vi alltid fina dressyrhästar med goda gångarter och bra ridbarhet till salu. Ni är välkomna att kontakta oss för mer info om vad vi har att erbjuda!

SÅLDA

GLETSCHER

Val f- 06 dansk sports pony e. Golden Empire - Bolero. Gletscher är en d-ponny med glimten i ögat. Han har fantastiska gångarter och har dessutom mkt bra ridbarhet. Han älskar att visa upp sig och är helt okomplicerad att lasta och transportera.

Utbildad LA dressyr. Startad LB på 72% och LA på 69%.
 

FELOMA KEYS

Sto f-10 SWB e. Eighty Eight Keys**- Feliciano. Feloma är en ädel liten häst som är mycket positiv, lättlärd och har ett super temperament. Hon har tre trevliga gångarter och rör sig i god balans. Feloma är startklar LA dressyr och är även startad i hoppning och fälttävlan. Här finns möjligheten att få en trevlig tränings och tävlingskompis till ett bra pris!

FREE LANCE

Val f-04 dansk sports pony 144 cm e. Follow Mee Bossetoon Kolka- Bolero. Free Lance är lättriden och känslig för hjälperna och gör alltid allt för sin ryttare. Supersnäll ponny som är okomplicerad i all hantering och enkel att lasta och ha med sig på tävling.

Utbildad LA dressyr. Tävlad LB på 67% och placering, startad LA på programridning på 64%.

Såld till Maja Pettersson